Slovenija
86 ogledov

Sedemletni Eric si želi novo kolo

Erica in njegovo družino so sprejeli na Občini Metlika, kjer bodo na občinskem r Žurnal24 main
Pomagate lahko pri nakupu. Eric se je rodil brez rokic, a je navdušen športnik.

Eric Pibernik je, čeprav je rojen brez rokic, navdušen športnik; še posebno rad kolesari. Učenec 1. d razreda Osnovne šole Metlika se je udeležil tudi že olimpijade invalidov v Ljubljani in drugih tovrstnih športnih tekmovanj, na katerih nastopa zelo uspešno.

Sicer zdrav in navihan sedemletnik zelo hitro raste, zato je njemu prilagojeno kolo oziroma tricikel že prerasel; zdaj si želi novega. Zanj ga bodo naredili strokovnjaki inštituta za rehabilitacijo Soča v Ljubljani, stal pa naj bi okoli tisoč evrov.

Ericovi starši so se za pomoč pri nakupu obrnili na metliško društvo invalidov in občino. Občina bo tako donirani denar vseh tistih, ki ste pripravljeni pomagati malemu Ericu, zbirala na občinskem transakcijskem računu, na posebni sklicni številki. Če ste tudi vi pripravljeni pomagati, lahko svoj prispevek nakažete na račun: 01273-0100016016, sklic: v dobro 00 714099, namen plačila: za Erica Pibernika.

Na občini zagotavljajo, da bo nakazani denar v ta namen tudi porabljen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.