Slovenija
44 ogledov

Šejk s porschejem do marine

Hotel Kempinski Palace Portorož je bil v juliju je 57-odstotno zaseden, bistveno Žurnal24 main
Kempinski Palace. Morebitnemu kupcu hotela razkazali tudi portoroško marino.

"Šejk Saib se jutri odpravlja iz Portoroža. Je morebitni interesent za nakup hotela Kempinski Palace, formalne ponudbe pa še ni dal," nam je včeraj razkril dobro obveščeni vir. Šejka smo v družbi Thiesa C. Bruhna, direktorja hotela, dopoldne opazili tudi sami, in sicer med ogledom portoroške marine, kamor sta se pripeljala s porschejem.

Ustrezne ponudbe še ni

Hotel Kempinski Palace je vreden okoli 50 milijonov evrov. "Kroži veliko špekulantov, nanje pa se lepijo razni nepremičninarji ... Za hotel so se res zanimali tudi Rusi, a ustrezne ponudbe še ni. Hotel deluje tretje leto, obseg poslovanja vztrajno raste. Po petih letih bo mogoče govoriti o realni donosnosti sob, ki je ustrezno merilo za prave investitorje," je dodal vir.

Včeraj smo prek spleta poskušali rezervirati sobo za nočitev; na voljo jih je bilo deset. V hotelu namreč prenočujejo tudi udeleženci mednarodne predstavitve nove različice mercedesa razreda A, ki bo do 15. julija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.