Slovenija
16 ogledov

Selitev Svetlikovih in Marušičevih

Pisarna Anže Petkovšek
Na novo. V pisarne okoljskih se selijo gospodarski inšpektorji.

Po odhodu državnih inšpektorjev za okolje, ki se z nadrejenimi z ministrstva za okolje in prostor (MOP) v naslednjih tednih selijo iz državne stavbe v središču Ljubljane v novozgrajeno stavbo na Litostrojski cesti, bodo njihove pisarne med drugim zasedli inšpektorji za gospodarstvo.

“V stavbo na Dunajsko cesto 47 se po izselitvi MOP preselijo tudi ministrstvo za zdravje, ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve in agencija za okolje,” napovedujejo na ministrstvu za javno upravo 
(MJU).

Odpovedali Petrolu in Hypu

MOP bo sicer za nove prostore na Litostrojski cesti, kamor je nekdanji notranji minister Dragutin Mate želel naseliti svoje ministrstvo in policijo, plačevalo 1,3 milijona evrov na leto. Trenutno ministrstvo še službuje v pisarnah, ki jih državi oddajata Petrol in Hypo Leasing.

“Za prostore v skupni izmeri 2.257 kvadratnih metrov, ki jih uporablja MOP, se skupno plačuje 31.625,31 evra na mesec,” pojasnjujejo na MJU. 
Prostore v stavbi, kjer bo imel še nekaj tednov pisarno tudi minister Roko Žarnić, sicer država najema že od leta 1997.

Komentarjev 1
  • letalo13 23:45 25.november 2011.

    ja in tu je ponovno zgodba Janković - Klemen Šešok in Jure Janković TAX group, Iskra stavba na Kotnikovi 5, pa Jankovićevi sinovi nimajo nič poleg ja, če verjameš !?