Slovenija
71 ogledov

Šest najlepših gorenjskih nagljev

Po mnenju TD Preddvor ima najlepše urejeno hišo Anica Zaletelj iz Tupalič. (Foto Žurnal24 main
Priznanja. Za najlepše urejene hiše in vrtove, pravni objekt in gorenjske nageljne so podelili 46 nagrad.

Turistično društvo (TD) Preddvor je v sodelovanju s TD Bašelj in TD Kokra podelilo priznanja za najlepše urejene hiše in vrtove, pravni objekt in najlepše gorenjske nageljne. Priznanja je prejelo 46 nagrajencev; od tega je bilo šest priznanj podeljenih za najlepše nageljne in 37 za najlepše urejeno hišo in vrt. Najlepše urejen objekt pravne osebe je picerija Gorski 
privez.

Za najlepše urejeno hišo v celoti so bila podeljena tri priznanja: Anica Zaletelj je priznanje prejela od TD Preddvor, Majda Rakovec od TD Bašelj in Mojca Lesjak od TD Kokra.

Za urejeno občino
Pri ocenjevanju smo ugotovili, da se občani vedno bolj trudijo imeti lepo urejen vrt in hišo. Opazili smo tudi nove, modernejše zasaditve vrtov. Gorenjski nagelj pa se z velikimi koraki vrača na balkone,” je po prireditvi povedal predsednik TD Preddvor Brane Likozar. Ocenjevanje urejenosti vrtov in hiš je prineslo določeno tekmovalnost med občani, kar je po Likozarjevem mnenju le v prid lepo urejeni občini.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.