Slovenija
34 ogledov

Sestra je zabodla sestro dvojčico

Ženska z nožem Shutterstock
Hrvaški policisti so posredovali v sporu med sestrama na Reki.

V soboto pozno zvečer je moral hrvaška policija posredovati v krvavem obračunu med 22-letnima sestrima dvojčicama na Reki, poroča 24sata.

Domnevno iz maščevanja in ljubosumja naj bi ena od deklet z nožem v predel trebuha zabodla drugo. Dekleti naj bi v stanovanju, kjer sta obračunali, v zadnjem času živeli sami, potem ko naj bi se njuna mama za nekaj časa odselila v Nemčijo.

Zaradi česa točno sta se sestri tako močno sporekli, da se ena od njiju zdaj trenutno zdravi na intenzivnem ddelku bolnišnice, zaenkrat kriminalisti še preiskujejo. Med napadom je dobila dva hujša vboda z nožem. Tik preden naj bi sestra napadla sestro dvojčico, pa naj bi se močno besedno sporekla, njuno vpitje pa naj bi slišali tudi sosedje.

Dekleti opisujejo sicer kot precej temperamentni in vse prej kot mirni, zato številnih, kot pravijo sami, ne čudi, da je ena s hudimi poškodbami pristala v bolnišnici.

Komentarjev 1
  • Žurnalček 18:27 01.februar 2015.

    Sporekle so se zaradi tega , katera je na vrsti za pod enga fanta ! No sedaj se bo vsaj vedelo. katera je katera in si takšnih stvari ne bosta več mogli deliti .