Slovenija
87 ogledov

Silvestrovanje izključno za moško-ženske pare?

Terme Olimia silvestrovanje Printscreen
Vodja prodaje in marketinga poudarja, da se je napaka zgodila, ker so želeli poudariti, da imajo dve silvestrovanji: eno za družine, otroke, prijatelje, ki se želijo zabavati, in drugo za pare, ki bi radi novo leto dočakali v miru in sproščeni.

"Mediji, jih boste povprašali po zdravi pameti?""Terme Olimia – gejem in lezbijkam neprijazne terme" in "Homofobni prestiž v Olimju" je le nekaj tvitov, ki so izražali zgražanje nad marketinško potezo Term Olimia. Nekateri so celo pozivali k bojkotu term.

Te so namreč na svoji spletni strani ponujale silvestrovanje Olimski prestiž, namenjeno izključno moško-ženskim parom.

Nerodni

"Bili smo res zelo nerodni in nam je za to izredno žal. Vsem, ki smo jih s tem prizadeli, se opravičujemo," je za Zurnal24.si povedal Vasja Čretnik, vodja prodaje in marketinga. Pojasnil je, da imajo v Orhidelii dve silvestrovanji, namenjeni različnim populacijam.

Prvo, Kraljevsko silvestrovanje vsebuje otroško animacijo, glasbeni program, namenjen tako otrokom kot starejšim, skupinam in posameznikom. Drugo silvestrovanje, Olimski prestiž, pa je namenjeno parom – s kulinariko za dva, intimnim prostorom z ležalnikoma, uporabo savne, masaž .... "Zgoraj smo silvestrovo pripravili za tiste, ki želijo imeti mir in se sproščati, zato kake glasne družbe ali razigrani otroci niso dobrodošli."

Istopolni pari vedno dobrodošli

"K nam hodijo tudi istospolni pari in so vedno dobrodošli," je pojasnil Čretnik, ki pravi, da jih bodo veseli tudi na silvestrovo. "Vračajo se in so dobro sprejeti, tako da smo daleč od tega, da bi bili homofobno podjetje. To so naši gosti, in toliko bolj nam je žal, da smo tako neumno napisali," je dodal v opravičilo.

Na koncu je ponovno izpostavil, da so želeli le poudariti, da je spodaj zabava, zgoraj pa silvestrovanje za pare. "Res ne vem, kako se nam je lahko to prikradlo," je dejal in zaključil, da absolutno ne vidijo težav, če na silvestrovanje prideta na primer prijateljici, ki sta v takšnem ali drugačnem razmerju.

Že popravili

"Kriv sem sam, ker nisem pregledal, kaj smo obesili na spletno stran," se je s pepelom posul vodja prodaje in marketinga, ki je za napako izvedel od medijev. V času našega posredovanja so sporni napis že popravili v "silvestrovanje, namenjeno izključno odraslim parom".

Komentarjev 15
  • Dani1971 19:27 04.december 2013.

    Prvič, naša kanalizacija je relativno zaščitena, seveda ne povsod (črne gradnje na Barju) tako, da so tudi te potencialen vir okužb. Naša diskusija se pa nanaša na vodo v bazenih, jacuzzijih in podobnih vodnih površinah pri temperaturi nad 25 stopinj Celzija (toplice)

  • Dani1971 19:25 04.december 2013.

    In kaj pravijo nekatere študije. Da virus HIV v vodi preživi. prebrano iz istega teksta, kot si ga objavil.

  • feferon 17:26 04.december 2013.

    Ja bravo! A zdaj je pa to napad na pedre in lezbijke, če lepo napišejo,koga vabijo, da se ne bodo zalizovali v pričo otrok. Oni si lahko privoščijo parade pa ne vem kaj vse, to je pa kar napad! Halo! ...prikaži več Malo zdrave pameti prosim!