Slovenija
114 ogledov

Simobil dviga cene nekaterim naročniškim opcijam

Simobil Saša Despot
Simobil bo s 1. septembrom povečal naročnino na nekatere naročniške opcije. Največ za dva evra.

Naročnine se bodo povečale naročnikom na opcijo Sporočila 101, opcijo Sporočila 1001 in opcijo Mobilni 201. In sicer mesečna naročnina na opcijo Sporočila 101 bo s prvim septembrom znašala evro več oziroma šest šest evrov, opcija Sporočila 1001 11 evrov namesto dosedanjih devet, opcija Mobilni 201 pa bo dražja za dva evra, kar pomeni, da boste zanjo morali po novem odšteti 14 evrov.

Paket lahko zamenjate brezplačno

Zaradi omenjenih sprememb cen lahko uporabniki do 30. septembra brezplačno zamenjajo svoj dosedanji paket za izbrani paket ZATE, ki v mesečni naročnini že vključuje količine za pošiljanje sporočil SMS oziroma MMS in minute za klice v vsa omrežja, je zapisano na njihovi spletni strani.

Izklop prek spleta ali sporočila SMS

Če se boste odločili za menjavo ali izklop omenjenih opcij, lahko to enostavno uredite s prijavo na portalu Moj Si.mobil. Če pa želite izklopiti opcijo Sporočila, pa lahko enostavno na številko 4040 pošljete ime opcije, na katero ste naročeni, skupaj z besedo STOP (SPOROCILA101 STOP oziroma SPOROCILA1001 STOP). Sprememba oziroma izklop opcije je možen v enem mesecu po vklopu opcije.

Komentarjev 6
  • Ronald Reagan 21:33 20.avgust 2012.

    Glej, ne vem kako je tuš...vem samo da imamo na firmi 30 službenih telefonov...in odkar smo prešli (pred leti) k simobilu so se nam računi za telefonijo ZELOOOO zmanjšali...toliko...iz izkušenj.

  • Ronald Reagan 21:31 20.avgust 2012.

    kupi iPhone...garant ne šteka

  • zic 17:55 20.avgust 2012.

    tak jajc k je pa simobil, ga pa ni oz. še boljše se reče jama brez dna...računi taki, da glava peče, telefoni za nič....smo kupili pred 1 mesecem samsung galaxy, skoz šteka, stalno ga je potrebno izklopljevat, pa spet prižigat...potem ...prikaži več pa pokličeš na pomoč uporabnikom, pa ti rečejo, da imaš verjetno star android...halooooooo, telefon je star 1 mesec, kako potem lahko od tebe zahtevajo, da si 2 leti njihov uporabnik, telefon pa crkne v parih dneh in še stara jajca prodajajo za nova...hvala za tak nateg.