Slovenija
15 ogledov

Si.mobil ne bo zaračunal nadomestila

Simobil Saša Despot
Si.mobil ne bo uvedel nadomestila za upravljanje z naročniško številko, so sporočili iz družbe.

Si.mobil ne bo uvedel napovedanega letnega nadomestila v višini 9,78 evra. "Odločitev za umik temelji na odločbi tržnega inšpektorata, ki prepoveduje zaračunavanje te storitve. Odločitev bo Si.mobil spoštoval, zato tega stroška ne bo zaračunaval," so sporočili iz podjetja.

Vse enako kot prej

Iz Si.mobila pa ob tem sporočajo še, da se bodo v prihodnje plačljive storitve, ki bi bile sicer vključene v nadomestilo, zaračunavale tako kot pred napovedanimi spremembami: vsakokrat, ko jo bo uporabnik uporabil.

Cene teh storitve bodo enake kot pred spremembo; za spremembo ali menjavo telefonske številke 22 evrov, za menjavo kartice SIM 11 evrov, za ponovno aktivacijo številke 5 evrov, za prenos lastništva 4,1 evra, za izdelavo razčlenjenega računa po naročilu 5,5 evra in za menjavo obračunskega cikla 6,3 evra. Brezplačne storitve (npr. klicni center), ki bi bile vključene v nadomestilo, ostajajo brezplačne.

Komentarjev 6
  • dino.sepe 15:34 08.september 2011.

    Ne pomaga Simobilu to kaj dosti. večina uporabnikov je že nezadovoljnih. Bodo pač pakete spet podražili oz. najdli neko finto da zopet nategnejo svoje uporabnike. Mene že ne bodo več, ker sem šel drugam. Pa tudi tehnologijo imajo slabo, vse ...prikaži več jim gre narobe. Meni če dajo vse zastonj ne grem več nazaj!

  • SF 15:08 08.september 2011.

    no pa so jim le stopli na prste, hvala bogu......kar tako naprej inšpektorji....še česa drugega se lotite pa bo :-)

  • Sauromon 13:23 08.september 2011.

    edino pravilno