Slovenija
205 ogledov

Si.mobil se poslavlja

Simobil Saša Despot
Prihodnje leto se bo Si.mobil preimenoval v A1. V podjetju se nadejajo, da bodo s prehodom na novo blagovno znamko le še okrepili svoj položaj na trgu.

Blagovna znamka Si.mobil se bo tako tekom prihodnjega leta preimenovala v A1. "Prehod na novo znamko nam bo omogočil uporabo izrazitih prednosti in koristi, ki jih nosi znamka A1. S tem bomo nadaljevali krepitev svojega položaja na slovenskem trgu," je povedal Dejan Turk, predsednik uprave Si.mobila, in dodal: "Sprememba blagovne znamke je splošno uveljavljena poslovna praksa za krepitev položaja na trgu in pogosta strateška aktivnost v globalni telekomunikacijski panogi. Kot znamka A1 bomo v Sloveniji zgradili izjemno močno zgodbo."

Podjetje še naprej načrtuje rast tako na področju mobilnih in fiksnih storitev kot tudi naprednih digitalnih rešitv. A1 je vodilno telekomunikacijsko podjetje na avstrijskem trgu in blagovna znamka, ki je sinonim za celovite komunikacijske rešitve. 

Pred tremi leti je podobna usoda doletela blagovno znamko Mobitel, ki je bila sinonim za mobilno telefonijo. 

 
Komentarjev 11
  • Avatar Lucipin
    Lucipin 11:47 03.januar 2017.

    Zakaj? Sej Vodafon ni lastnik Si.mobil-a. Ampak Telekom Avstrija..

  • sprehajalec 20:59 29.november 2016.

    Zrastel bo delež uorabnikov, tako kot raste število Slovencev, ki imajo zaposlitev v Avstriji. "Naši", pa penzionerji, pa Javni bodo pa na Telemahu.

  • 4ba2a8e4cc2cfe1172eec499b48f077b0c78143c 18:59 29.november 2016.

    Mi je vseeno.Odhajamo na Telemach.Sicer pa je Simobil ,made in austria.