Slovenija
22 ogledov

Sistem za CRM sodi k osnovni opremi podjetja

Intrix Intrix
V času, ko napredne informacijske tehnologije sooblikujejo vse več področij našega življenja, ni več nobenega razloga za to, da bi v podjetjih izgubljali dragoceni čas zaradi razmetanih podatkov o strankah. Urejeni poslovni podatki, ki so vedno na dosegu klika, in avtomatizacija nekaterih poslovnih procesov omogočajo zaposlenim, da se osredotočijo na posel. Sistem za CRM zato danes sodi k osnovni opremi vsakega urejenega podjetja.

Poplava informacij

Zaposleni v podjetjih, kjer še nimajo uvedenega sistema za CRM, si pri vsakodnevnem delu s strankami pomagajo na različne načine. Največkrat so to osebni koledarji (Outlook, Google) in različne excelove preglednice, včasih pa tudi kakšne parcialne aplikacije, ki rešujejo le del delovnega procesa določene osebe.
To se kot slabost izkaže vsakokrat, ko je treba iz vsega tega izluščiti ključne informacije ali vsakodnevna opravila. Ker je informacij, ki so pomembne za dobro poslovanje, vse več, brez ustreznega orodja pa jih je praktično nemogoče obvladovati, so zaposleni frustrirani in pod stresom, saj večino svojega časa in energije porabljajo za to, da se poskušajo znajti. Pogosto pa se zgodi tudi to, da prave datoteke nimajo pri roki ravno takrat, ko jo potrebujejo.

Urejeno poslovanje

Danes, ko nam vsakodnevna opravila lajšajo ne samo računalniki, temveč tudi pametni telefoni in tablice, se je mogoče tem težavam zlahka izogniti, s tem pa bistveno izboljšati poslovne rezultate. Uvedba sistema za CRM v podjetje prinese preglednost vseh informacij o strankah, ki so zbrane na enem mestu, hkrati pa dostopne od koderkoli. Prodajniki dobijo ustrezno orodje za obdelovanje priložnosti in izvajanje prodajnih aktivnosti, celoten prodajni proces pa postane jasen, pregleden in zlahka obvladljiv.

Posle je danes pretežko pridobiti, da bi jih izgubljali zaradi nedoslednega izvajanja prodajnih aktivnosti na odprtih priložnostih/povpraševanjih. Rešitev je dober sistem za CRM, ki na en mah povečuje zadovoljstvo vseh: strank, zaposlenih in lastnikov podjetja.

Nekaj osnovnih funkcionalnosti, ki jih omogoča Intrix CRM, lahko kadarkoli brezplačno preizkusite. Strokovnjaki z večletnimi izkušnjami na področju sistemov CRM vam bodo z veseljem svetovali in odgovorili na vsa vaša vprašanja.