Slovenija
19 ogledov

Skimar še nima predsednika

Za člane uprave podjetja je prispelo 63 prijav. Uprava je naredila ožji izbor pr Žurnal24 main
Nadzorni svet Skimarja še vedno nima predsednika uprave. Njegovo imenovanje bo znano do konca januarja.

Tudi po današnji seji begunjski Skimar še nima nove uprave. So pa nadzorniki predsednika nadzornega sveta Stojana Nikolića pooblastili, da se pogovori s tremi kandidati za mesto predsednika uprave Skimarja. Pri končni odločitvi bo moral svoje povedati tudi KAS. Imen omenjenih treh kandidatov Nikolić danes še ni želel razkriti. Pogovori z njimi bodo potekali v naslednjih dneh. Prav tako Nikolić ni želel komentirati Kraljeve napovedane tožbe.

Predsednik Elanovega sindikata Dušan Ferjan tudi danes ni skrival razočaranja, da Skimar še nima novega predsednika uprave. Po Nikolićevih besedah naj bi bilo njegovo ime znano najpozneje do 31. januarja, ko bo Skimar zapustil sedanji vršilec dolžnosti predsednika uprave Ivan Štrlekar. Kot je še povedal Ferjan, naj bi naslednji teden vnovič stekla proizvodnja v Elan Marine, do takrat pa je kar 90 odstotkov delavcev doma na čakanju.

Poleg tega so nadzorniki sprejeli sklep, da odvetniškima pisarnama Planinšec in Vrečer plačajo pogodbeno dogovorjene zneske za zadnje tri mesece in stroške pravniških poslov, ki so jih v omenjenih pisarnah opravili za Skimar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.