Slovenija
112 ogledov

Sklad bo le omogočil ogled stanovanj vsaj en dan pred podpisom pogodbe

zeleni gaj Anže Petkovšek
V tretjem izboru je stanovanjski sklad prodal še 16 stanovanj v soseski Zeleni gaj. Vesela novica za kupce: stanovanje bodo lahko videli vsaj en dan pred podpisom pogodbe.

Stanovanjski sklad je v okviru Javnega razpisa za prodajo stanovanj v soseski Zeleni gaj na Brdu izvedel tretji izbor kupcev. 

Prejeli so dvajset prijav, prodanih je bilo 16 stanovanj: deset v sklopu F4 in šest v sklopu F5.1.

Revolucija: možen bo ogled stanovanja 

Stanovanjski sklad bo od 15. decembra dalje kupcem, ki so bili izbrani na razpisu za prodajo stanovanj v drugem izboru ali kasneje vsaj dan pred podpisom pogodbe omogočili ogled dodeljenega stanovanja. "Ogled bo kupcem omogočil vstop v stanovanje, ki so si ga izbrali, da si bodo lahko ustvarili vtis o stanovanju, njegovi legi  ter pogledih navzven," so danes sporočili iz sklada. Spomnimo, prvi odziv direktorja sklada Žige Andoljška na naše poročanje, da kupcem ne bodo dovolili ogleda stanovanja je bil, da si tudi a avtomobilskem salonu ne ogledaš avta, ki ga boš kupil, ampak isti model. Dolgoletna direktorica ljubljanskega stanovanjskega sklada Jožka Hegler je na to dejala, da primerjava ni na mestu, saj je vsako stanovanje unikum, posebej zaradi lege in svetlobe. 

"Izvedba ogleda je dodatna možnost za naše kupce, ki jo bodo lahko izkoristili opcijsko v dodeljenem terminu," pravijo na skladu. Ta ogled tako ne bo nadomestil predogleda stanovanja in kasnejšo predajo, ki ostajata določena s Splošnimi pogoji prodaje.

"Ker vsa stanovanja še niso pripravljana za predogled (finalno očiščena in zaključena končna estetska dela) ogled drugih stanovanj razen dodeljenega ne bo mogoč. O točnem datumu in terminu ogleda bodo vsi kupci obveščeni s pisnim vabilom po pošti v prihodnjih dneh," so še napovedali na skladu. 

Komentarjev 3
  • mijaliza 14:41 08.december 2014.

    Ta stanovanja kar naj imajo......grajena so z najslabšim materialom, prostorska razporeditev je grozna, vse je majhno in nakopičeno....ni vredno cene za katero ga prodajajo ampak vsaj 40% manj

  • mihajuz 13:34 08.december 2014.

    So se malo usrali, ko so videli, da se ljudje ne dovolijo nategovat (no, vsaj ne vsi)...

  • primorka 13:20 08.december 2014.

    KAR KUPUJTE MAČKE V ŽAKLJU ! POSKRBITE, DA BODO IMELI NA SODIŠČU DELO !