Slovenija
18 ogledov

Škoda plačana, tožbi umaknjeni

Slovenija 15.04.13, zapornica v Piranu, parkirisce, avtomobili, Piran, foto: suz Suzana Kos
Hitre jeze. Odlomil zapornico, mahnil policista in se spravil nad dva zdravstvena inšpektorja.

“Ker nočem nesoglasij, sem škodo poravnal, čeprav je vse postavljeno na črno in sem zadevo prijavil gradbeni inšpekciji,” pojasnjuje gostinec Bojan Salomon. Ko se je spomladi 2011 tedaj še pod-
župan Gašpar Gašpar Mišič lotil urejanja prometa, so pred mestom premaknili zapornice in ob njih postavili kiosk za uslužbence javnega podjetja. Salomona je to zmotilo, izruval je temelje za čitalec kartic, ki imetnikom abonmajev omogočajo vstop v Piran, in odlomil zapornico.

Včeraj so na sodišču postopek ustavili, saj je škodo po skoraj dveh letih poravnal. Gostinca je doletelo tudi sojenje zaradi napada na policista. “Zdaj na sodišču zadeva stoji. Ustavili so jo, saj vedo, da jo bodo izgubili,” ocenjuje. Trdi, da ga je, ko je ponoči hodil po Piranu z izkupičkom lokala, policist zgrabil od zadaj, udaril pa je, še preden je videl, da gre za uradno osebo, saj je mislil, da gre za roparja. Zgodil se mu je tudi incident z zdravstvenima inšpektorjema. “Vstopila sta skupaj s provokatorjema, ki sta prižgala cigareto, nato pa zbežala, inšpektorja pa sta se spravila name,” trdi.

Komentarjev 1
  • pravaresnica123 09:02 16.april 2013.

    Tale pa tako laže, se spreneveda, ima bujno domišljijo in (verjetno) tako dobro mnenje o sebi in svojih sposobnostih, da je direkt za v parlament. Ma kake volitve, to bi bila samo zguba njegovega dragocenega časa.