Slovenija
22 ogledov

Slab zvok odgnal ekonomiste

Odpoved Prtscrn
Stožice. Ker akustike še niso popravili, so morali prestaviti eno od prireditev.

Srečanja diplomantov Alumni kluba ljubljanske ekonomske fakultete (EF) v četrtek v stožiški dvorani ne bo, ker popravilo akustike še ni končano, čeprav bi moralo biti do danes.

Srečanje so zato prestavili na 27. oktober, kdaj bo akustika popravljena, pa ni znano. V javnem zavodu Šport Ljubljana so povedali le, da popravilo še poteka in da bodo dela končana v kratkem, na Mestni občini Ljubljana in v Grepu pa včeraj na naša vprašanja niso odgovorili.

Želja vseh, ne Jankovića

“Prepričani smo bili, da bo srečanje diplomantov Alumni kluba eden od prvih dogodkov, ki bo organiziran v zvočno dovršeni dvorani Stožice, žal pa 22. septembra to še ne bo mogoče, zato smo sprejeli odločitev za prestavitev,” je razložila Monika Lapanja, vodja službe za korporativno komuniciranje na EF, ki ni pojasnila, zakaj so raje spremenili datum kot lokacijo. Na vprašanje, ali so dvorano Stožice izbrali zato, ker je tako želel ljubljanski župan Zoran Janković, ki je tudi predsednik Alumni kluba EF, pa je odgovorila: “Lokacij v Ljubljani je mnogo in številne izmed njih spadajo pod okrilje Mestne občine Ljubljana. Izbor lokacije za Alumni srečanje v bližini fakultete je bil na naši strani enoten.”

Kot kaže, je srečanje diplomantov EF za zdaj edina prireditev, ki je v dvorani ne bodo mogli izpeljati. Naslednja je napovedana za 12. oktober, ko naj bi Stožice gostile bobnarski spektakel skupine Percossa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.