Slovenija
475 ogledov

Slavko Gaber v komi

Mentor soustanoviteljev naše prve časovne banke Slavko Gaber. (Foto: BOBO) Žurnal24 main
Slavko Gaber naj bi bil zaradi možganskih krvavitev v komi.

Nekdanji minister iz vrst LDS Slavko Gaber je menda zaradi možganskih krvavitev hospitaliziran v ljubljanskem kliničnem centru (UKC). "Kot sem seznanjen, je v komi," je za Finance potrdil predsednik sveta stranke LDS Anton Anderlič.

"Bolnik uspešno okreva"

Da nekdanji misnister okreva po možganski krvavitvi so potrdili tudi v UKC Ljubljana. "Zadnji odzivi na zdravljenje so spodbudni; bolnik ni življenjsko ogrožen."

Kot so v soglasju s svojci še pojasnili v Univerzitetnem kliničnem centru (UKC) Ljubljana, Gabra zdravijo na kliničnem oddelku za vaskularno nevrologijo in intenzivno nevrološko terapijo nevrološke klinike, piše STA.

"Vodje volilnega staba nekaj časa ne bo"

Iz volilne pisarne predsednika države Danila Türka, da vodja volilnega štaba Slavko Gaber iz zdravstvenih razlogov do nadaljnjega ne bo opravljal tega dela.

"Dr. Slavka Gabra sem osebno povabil k sodelovanju in zelo me je veselilo, da je povabilo sprejel ter se lotil tega zahtevnega dela z vso vnemo, premišljenostjo in zmernostjo, lastnostmi, ki ga tako odlikujejo. S sodelavkami in sodelavci verjamemo v hitro in uspešno okrevanje in mu želimo vse dobro," je zapisal predsednik države.

Komentarje smo zaradi občutljive teme in kršenja kodeksov komentiranja izklopili.