Slovenija
8 ogledov

Sledili in prisluškovali so jim pol leta

razno 25.11.13. aretacija, specialci, Police officers detain an opposition activ razno 25.11.13. aretacija, specialci, Police officers detain an opposition activ
Preiskava na 22 lokacijah; šlo naj bi za preprodajalce heroina in kokaina, povezane s tujino.

Policija je zjutraj razbila še eno domnevno kriminalno združbo tihotapcev droge, pri čemer naj bi neuradno vsaj pet ljudi pridržali.

Delovali tudi v tujini

Ves dan so kriminalisti na 22 naslovih na območjih Ljubljane, Maribora in Kopra med hišnimi preiskavami iskali dokaze, ki "so pomembni za dokazovanje vpletenosti osumljenih v delovanje organiziranih kriminalnih združb, ki so se aktivno ukvarjale s pridobivanjem in razpečevanjem prepovedanih drog na območju Slovenije in v tujini," pravijo na policiji. Neuradno je policija že več kot eno leto spremljala 20 ljudi, ki naj bi v Sloveniji delovali kot organizatorji in posredniki v prepovedani trgovini s heroinom in kokainom. Posle naj bi vodili v manjših ločenih kriminalnih združbah in se med seboj usklajevali. Prav tako naj bi se povezali s tujimi kriminalnimi združbami. Policija pa naj bi jim v zadnjih šestih mesecih tudi prisluškovala in jim tajno sledila.

 

Komentarjev 3
  • privat 09:24 05.december 2013.

    bravo policija...samo še vedno dosti premalo.!! Kakor vidim v domačem kraju..malo se je vse umirilo...ni več toliko javnega šverca orožja ,preprodaj kokaina...vendar še vedno obstaja v manjši in skriti obliki. Leto dni nazaj si videl kako se na ulici kažejo ...prikaži večjo kalašnikove in poskušajo prodati...danes pa te pokličejo v kot in ti povejo na uho! Vsekakor uspešno vendar nezadovoljivo. Isti kriminalci nevarnega razmišljanja so še vedno na prostosti! le kaj je to narobe??

  • privat 07:19 05.december 2013.

    tudi ti tožilci imajo danes nadzor..pa naj izpustijo če upajo!

  • jocif 14:23 04.december 2013.

    Kaj pomaga, ko pa bodo korumpirani tožilci in sodniki bando izpustili na prostost!