Slovenija
27 ogledov

Šli bodo do konca

Geslo četvorke je jasen ne alkoholu in prepovedanim drogam, poudarjajo na PZS. ( Žurnal24 main
Spor. Štiri plesne šole že pišejo pritožbo za PZS glede četvorke v Mariboru.
Rolly letos brez

Padjan je v imenu podpisnikov protestnega pisma dejal, da bi tudi oni prispevali sredstva k organizaciji četvorke, če bi bili povabljeni. “Tudi mi imamo veliko tistih, ki smo jih letos naučili četvorke,” je dodal in priznal, da letos njegova šola ni organizirala niti enega maturantskega plesa ali valete v Mariboru.

Na Plesni zvezi Slovenije (PZS) bomo kmalu znova sprožili vprašanje maturantske parade,” je po nedavnem sporu med mariborskimi plesnimi šolami zaradi organizacije četvorke brez alkohola odločen Branko Padjan, lastnik plesne šole Rolly.

Padjan: Kocbek laže
Kot je že znano, so namreč tik pred petkovo maturantsko četvorko na Titovem mostu plesne šole Samba, Rolly, Salsero in Urška Maribor javnosti posredovale protestno pismo, da je ta dogodek le promocija Plesne šole Pingi in lastnika Rudija Kocbeka ter da sami niso bili povabljeni k sodelovanju.

Kocbek je pojasnil, da se je PZS odločila, da bo tista plesna šola, ki ima v kraju dogodka pod seboj največ tečajnikov za valete in maturatske plese, tudi organizator prireditve:

Padjan tako ne dela drugega kot zmedo vsepovsod, kjer se pojavi. Mi smo za to četvorko namenili devet tisoč evrov. Na vse šole smo poslali poziv učencem in dijakom, naj se nam pridružijo,” je pojasnil lastnik Pingija, ki je letos – po njegovih besedah – organiziral več kot 70 odstotkov vseh maturantskih plesov in valet v Mariboru. Šef Rollyja pa pravi, da Kocbek v več izjavah, ki jih je podal za medije o paradi in sodelovanju z njimi, laže ter zavaja ljudi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.