Slovenija
40 ogledov

"Šlo je za preutrujenost"

Gregor Virant kongres stranke Boštjan Tacol
Predsednik državnega zbora Gregor Virant se po tem, ko so ga zaradi bolečin v prsih in slabosti v četrtek prepeljali v ljubljanski klinični center, že zdravi v domači oskrbi. "Očitno je šlo za preutrujenost," je dejala tiskovna predstavnica stranke Helena Lovše.

Zdravniški izvidi, ki so jih sinoči opravili zdravniki ljubljanskega kliničnega centra namreč niso pokazali, da bi bilo v ozadju slabosti prvega moža državnega zbora kaj resnega. "Očitno je šlo za preutrujenost," je dejala Lovšetova.

Virant se je vračal s konference predsednikov parlamentov jadransko-jonske pobude, ki je potekala v Beogradu, tja pa se je odpravil že včeraj. Zvečer je pristal na brniškem letališču, nato pa mu je med prevozom proti domu postalo slabo. Njegovo spremstvo ga je nemudoma odpeljalo na urgenco.

Najverjetneje bo predsednik državnega zbora, ki ima poleg predsednika države in premierja najpomembnejšo funkcijo v državi, noč preživel na opazovanju v bolnišnici. Vprašanja o njegovem stanju smo naslovili tudi na klinični center, odgovore pričakujemo.

Komentarjev 4
  • privat 08:33 29.april 2012.

    naj nekdo reče ,da ni boga??Kradi revežem in dobil boš kazen...naj pomisli kako je tisti penzionistki ,ki ji ostane le 80€ na mesec za preživetje!!

  • dd 11:46 28.april 2012.

    Preutrujenost? Ponavadi takšne nato doleti kap! Pa itak zdravnik nič kriv.

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 23:01 27.april 2012.

    Neko mu ga u Srbiji smesti a on se unesvesti!