Svet
108 ogledov

Slovenci bežijo s Hrvaške

Neurje pri Orebiću
1/8
Youtube
Slabo vreme kvari dopust slovenskim turistom na Hrvaškem.

Slabo vreme, ki ne daje občutka, da smo sredi poletja, lahko pošteno zagode dopustnikom. Bralec, ki je dopustoval na Krku, je nad vremenom obupal in se vrnil domov. Za enako potezo se je odločil tudi bralec, ki je dopust nameraval preživeti v Istri. Na videoposnetku zgoraj lahko vidite, kakšne so bile razmere v kampu po neurju.

Uživanje v valovih kvari vreme tudi na Cresu, kjer so morali tisti, ki dopustujejo v kampih, pošteno poprijeti za lopate. 

Madžarskega turista pa je v bližini Orebića presenetila tromba, ki je dosegla kopno, kjer pa je na srečo hitro izgubila moč. Madžar je dogajanje posnel na kamero in pri tem tvegal življenje, pravijo pri hrvaškem Crometeo. "Ni dvoma, da je madžarski turist tvegal lastno življenje zaradi posnetka, ki prikazuje prihod trombe z morja na kopno. Tromba po svoji moči in strukturi ustreza moči tornada," so dejali pri Crometeo. 

Zalilo Portorož

Silovit naliv je danes zajel tudi območje Lucije in Portoroža. Velike količine padavin so povzročale težave tudi v Kopru in Izoli, kjer je poplavilo klet stanovanjske hiše. 

Je tudi vas na dopustu ujelo slabo vreme? Z nami lahko preko spodnjega obrazca delite fotografije. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.