Slovenija
62 ogledov

Slovenska sol letos potuje na petične ruske mize

soline, klavdij godnič Suzana Kos
Sečoveljska sol. Podjetje sklepa pogodbo za ruski trg. Lani so prodali 30 odstotkov več soli in naravne kozmetike kot leto prej.

“Naše lansko poslovanje je bilo pozitivno, za letos pa smo se odločili, da se bomo dejavneje posvetili tujim trgom, tudi ruskemu. Z naše strani je pomembna pogodba že podpisana,” je zadovoljen Klavdij Godnič, direktor družbe Soline, ki letos prek močnega distributerja in uvoznika hrane in pijače za Rusijo načrtuje prodor v pet tisoč ruskih restavracij višjega ranga. “Aprila bomo imeli teden soli v londonski blagovnici znane verige Selfridges, potekajo pa tudi dogovori, da pridemo na police dveh italijanskih verig – Naturasi in Coop v centrih v Italiji,” dodaja.

Lepa Vida prihaja maja

Na ruskem trgu so se lani začeli promovirati skupaj s centrom dobrega počutja Lepa Vida (poimenovan po programu kozmetičnih izdelkov iz soli), ki ga bodo odprli predvidoma maja. V njem bo službo dobilo do 15 ljudi. Soline so hčerinska družba Telekoma, ki ji je tudi pomagal pri financiranju milijonske naložbe v center, ki ga sestavljajo 14 lesenih hišic, ploščad za sončenje, knajpanje in prhanje, terapevtski bazeni ter prostori za masaže in druge zdraviliške dejavnosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.