Slovenija
22 ogledov

Slovenski kristal za Trumpa

Trump bi z rogaškim kristalom okrasil tudi Belo hišo, v primeru zmage na predsed Žurnal24 main
Steklarna Rogaška bo v sodelovanju z ameriškim poslovnežem Donaldom Trumpom proizvajala luksuzne izdelke pod znamko Trump Home in Trump Crystal Gifts.

"Na tem trgu ni boljše znamke, s katero bi lahko sklenili partnerstvo," je dejal predsednik Rogaška America Boštjan Leskovar. "Darila iz linije Trump Crystal Gifts bodo odsevala samozavest in uspeh Donalda Trumpa." Rogaška bo za Trumpovo znamko proizvajala kristalne izdelke za dom in darila. Posebno pozornost naj bi namenili poslovnim darilom, saj so izdelki iz kristala v tej industriji pogosto zanemarjeni. Pogodbo so podpisali za obdobje petih let.

Trump, ki je poročen z nekdanjo slovensko manekenko Melanijo Knavs, se je za sodelovanje z Rogaško odločil zaradi kakovosti izdelkov. Kot je dejal, je sam že naročil nekaj izdelkov Rogaške za svoje hiše in letala.

Izdelki bodo kmalu na voljo v večjih ameriških trgovinah, kasneje pa naj bi jih lahko kupili tudi v Sloveniji in drugje po svetu. Cene izdelkov se gibljejo med 25 in 600 dolarji, sčasoma pa naj bi prešli še v višji cenovni razred.

Predsednik uprave Rogaške Davor Šenija ne pričakuje povečanja proizvodnje zaradi sodelovanja s Trumpom. Prednost vidi predvsem v "višji dodani vrednosti", torej ceni. "Lažje je priti v trgovine, Trump je znan v Ameriki in bo pomagal pri odpiranju vrat," je dejal Šenija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.