Slovenija
128 ogledov

Slovo po sedmih letih

Za štiri sporne galenske izdelke namerava Lekarna Ljubljana pridobiti dovoljenja Žurnal24 main
Moja lekarna se jutri poslavlja, so na Facebooku zapisali vodilni v škofljiški lekarni. Vendar pa je popolna črnogledost morda prezgodnja – občina in koncesionarka sta namreč le začeli iskati rešitev.

"Po sedmih letih Moja lekarna zapira vrata in se s svojim osebjem vred poslavlja od vas. In to kljub temu, da ste proti zaprtju Moje lekarne prispevali kar tri tisoč podpisov," je vodstvo škofljiške Moje Lekarne zapisalo na Facebook profilu in vse podpisnike peticije povabilo na srečanje v sredo, na katerem se bodo poslovili od Moje lekarne in njenega osebja.

Spomnimo, pred časom sta se koncesionarka Staša Marija Kastelic in župan Škofljice Ivan Jordan zapletla v spor, saj je občina po njenih trditvah "brez kakršnihkoli razlogov z Mojo Lekarno prekinila pogodbe o koncesiji za opravljanje lekarniške dejavnosti. Župan je rekel, da je pogodba nezakonita in da morajo te zadeve urediti. Namesto da bi te zadeve uredili, mi niso podaljšali pogodbe. Prejšnji župan mi je pogodbo podaljšal za osem let. V tem času sem s soglasjem občine vlagala v prostore. Pričakovala sem, da bo zdajšnji župan uredil zadeve."

Za ohranitev Moje Lekarne so se zavzeli številni lokalni prebivalci, ki so v ta namen zbirali tudi podpise za peticijo z naslovom Ohranitev Moje Lekarne na Škofljici, ki so jih izročili županu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.