Slovenija
23 ogledov

SLS bo prekolesarila Slovenijo

Ekipa SLS za Koroško. (Foto: SLS) Žurnal24 main
Slovenska ljudska stranka je svojo predvolilno kampanjo obarvala športno. Danes so se njeni člani podali na kolesarsko turnejo, v kateri bodo v 13 dneh prekolesarili celotno Slovenijo.

Člani SLS s predsednikom Radovanom Žerjavom in županskimi kandidati so si za današnji dan zadali prekolesariti Koroško. Začeli so ob 9. uri v Slovenskih Konjicah, končali pa bodo približno ob 17. uri v Mariboru.

SLS, kolesarska turneja, predvolilna kampanja | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Poleg nabiranja volilnih glasov nameravaj s kolesarsko akcijo opozoriti Slovence tudi na pomen gibanja in zdravega načina življenja ter na pomen varovanja narave. „Zaskrbljeni smo nad podatkom, da smo že 21. avgusta letos porabili vse naravne vire, ki bi jih smeli porabiti letos, zato je poziv k uporabi okolju neškodljivih prevoznih sredstev eden izmed načinov, kako lahko vsak posameznik prispeva delček k varstvu naravnega okolja,“ pravi Žerjav.

Kolesarska pot SLS bo dolga 1300 kilometrov, končala pa se bo predvidoma 2. oktobra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.