Slovenija
62 ogledov

Smejali so se, ko mi je natakar odzval v angleščini

Družba Shutterstock
- ampak ko so slišali moj odgovor, so obnemeli od začudenja ...

Z zadovoljstvom sem opazovala šokirane obraze prijateljev, ko sem začela tekoče govoriti angleško z natakarjem. Vsi so se spomnili moje osramočenosti s prejšnjih počitnic, ko sem se v identični situaciji osmešila pred njimi, ko sem poskusila naročiti kosilo za vse. 

Do danes se spomnim te situacije, ko se sploh nisem mogla dogovoriti z natakarjem. Kljub 7 letom učenja jezika, učenja slovnice, guljenja pravil in obiskovanja jezikovnih tečajev, nisem mogla izustiti nič drugega kot kaotično blebetanje. Na koncu je naročila prijateljica, ki je nisem marala, znanci pa so se iz mene norčevali še dolgo po počitnicah ...

Nikoli se nisem počutila tako ponižano. Zato sem si obljubila, da se bom maščevala in jim pokazala, kaj zmorem. Glede na to, da mi z običajnimi metodami učenja jezika ni uspelo, sem morala najti nekaj dodatnega. 

Kako sem se naučila jezika brez učitelja? 

Takoj po vrnitvi s počitnic sem se odločila najti način, ki mi bo pomagal izogniti se grozni sramoti in poskrbel, da bo ironičen nasmeh mojih prijateljev za vedno izginil. Pri iskanju metode učinkovitega učenja jezika sem našla stran, ki je obljubljala trajne učinke že po 4 tednih učenja. Nič nisem mogla izgubiti, zato sem se jo odločila preizkusiti. In takrat se je zgodil prelom! 

Že po 4 tednih sem tekoče govorila angleško!

Ta tehnika je rešila vse moje težave s tujim jezikom, kot so pomanjkanje časa, težave s pomnjenjem in predvsem pomanjkanje talenta. Zahvaljujoč tej metodi sem se trajno in učinkovito naučila angleščine. In to točno v 1 mesecu.

Kako mi je to uspelo?

Vse zaradi tega, ker:

  • Sem se učila kjer koli in kadar koli sem želela – doma ali na poti v službo. Zadostoval je pametni telefon, tablica ali prenosni računalnik z dostopom do interneta. Udobje je vplivalo na zelo hiter napredek, učenje pa je teklo brez stresa in pritiska.
  • Spoznala sem samo potrebno besedišče – brez dolgočasne slovnice in nadležnih časov, to pa je naredilo učenje preprosto in prijetno. Zahvaljujoč temu sem si tuje besede in fraze zapomnila popolnoma brez truda, novi izrazi pa so mi kar sami skakali v spomin.
  • Učila sem se hitro in učinkovito – z edinstvenim sistemom učenja sem osvojila novi material v neverjetnem tempu in, kar je najpomembnejše, enkrat za vselej!

Na ta način sem že po nekaj prvih dneh lahko oblikovala preproste povedi in fraze, po enem mesecu pa sem govorila tekoče in brez jecljanja, kot da to sploh ne bi bil moj drugi jezik!

Ko je končno prišel trenutek izleta, sem vedela, da bom kos vsaki situaciji, komuniciranje v angleščini pa nikoli več ne bo težava. Moji prijatelji niso mogli verjeti, da sem se tako hitro naučila jezika in so me takoj prosili, da bi jim izdala svojo skrivnost. Kaj pa jaz? Glasno sem se zasmejala in sem bila ponosna kot še nikoli.

Odkrijte neverjetno metodo, s katero boste tekoče govorili v tujem jeziku že po 4 tednih!