Slovenija
31 ogledov

Smetarji ne morejo do smeti

Sneg v Sinji Gorici Bralec Anže Zadravec
S Snage so sporočili, da je odvoz odpadkov v občinah Horjul in Velike Lašče zaradi težav na glavni cesti povsem onemogočen.

Nedostopna so tudi naselja v občini Ig, in sicer Zapotok, Kurešček, Visoko, Zg. Ig in del Škrilj. V občini Dobrova–Polhov Gradec odpadkov niso mogli odpeljati v manjšem delu naselja Dobrova, saj je zaradi vej onemogočena vožnja po stranskih cestah.

V občini Medvode so ostali zabojniki neizpraznjeni v naselju Žlebe. V Mestni občini Ljubljana so nedostopne posamezne ulice v Štepanjskem naselju, Murglah, Stožicah in Šmartnem. Na posameznih lokacijah je odvoz odpadkov onemogočen zaradi vej, ki segajo na vozišče oziroma so na njem, poledenelih cest in snega okoli ter na zabojnikih.

Tudi v občinah Brezovica, Dol pri Ljubljani in Škofljica so posamezni zabojniki na določenih lokacijah ostali neizpraznjeni.
 
"Zabojnike, ki jih po rednem urniku nismo mogli izprazniti, bomo praznili v četrtek, petek in soboto, to je 6., 7. in 8. februarja 2014. Uporabnike vljudno prosimo, da nam med četrtkom in soboto omogočijo dostop do svojih zabojnikov, saj zaradi nepredvidljivih razmer ne moremo napovedati natančnega dneva odvoza odpadkov. Poleg tega vljudno prosimo vse, ki še niso očistili snega ob in na zabojnikih za odpadke, da to storijo pred naslednjim odvozom,“ so še sporočili s Snage.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.