Slovenija
22 ogledov

Smrt pešca

(Foto: BOBO) Žurnal24 main
Okrog 9. ure je na avtocesti pri Domžalah prišlo do prometne nesreče, v kateri je umrl 66-letni pešec. Do nesreče s pobegom je nato prišlo še na žalskem krožišču.

Po doslej zbranih obvestilih je 66-letnik svoje vozilo Renault Kangoo ustavil na odstavnem pasu in mesto tudi ustrezno zavaroval. Po domnevah je nameraval pritrditi tovor, ki ga je imel naloženega na lahkem priklopniku.

Ravno v času, ko je pospravljal varnostni trikotnik, ki ga je postavil na odstavni pas, je vanj trčil 53-letni voznik tovornega vozila znamke Volvo iz okolice Ivančne Gorice. S tovornim vozilom, na katerem je bil pripet tudi polpriklopnik, je trčil v pešca, ki je na mestu nesreče umrl.

Pobeg z mesta nesreče
Ljubljanski policisti so medtem nekaj minut pred 10. uro na krožišču Žale obravnavali prometno nesrečo, v kateri je bila udeležena kolesarka. V nesreči je utrpela lažje telesne poškodbe.

Z mesta nesreče je po trku pobegnil voznik osebnega vozila Renault Mégane ali Thalia, svetlo rjavorumene oziroma krem barve. Vozilo je najverjetneje poškodovano po sprednji strani.

V zvezi z nesrečo policisti naprošajo očividce, naj se zaradi razjasnitev okoliščin nesreče zglasijo na Postaji prometne policije Ljubljana oziroma pokličejo na telefonsko številko 113, anonimni telefon policije 080 1200 ali Postajo prometne policije Ljubljana – 01 58 28 820.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.