Slovenija
11 ogledov

Smučanje od 19 evrov naprej

Smučanje cene od 19 evrov naprej Žurnal24 main
Primerjava. V tujini bistveno daljše proge, a tudi višje cene vozovnic. Oddaljenost. Vsaj toliko kot vozovnica vas lahko stane prevoz do smučišča.

Primerjali smo cene smučarskih vozovnic in nekaterih drugih stroškov, povezanih s smučarskimi počitnicami na šestih smučiščih v Sloveniji, Avstriji in Italiji.

Ne pozabite na dokazila

Upoštevali smo cene dnevnih vozovnic, ki veljajo v glavni sezoni. Nekoliko cenejše je mogoče dobiti v predsezoni ali po njenem koncu, nekatera smučišča pa ponujajo tudi ugodne družinske in paketne vozovnice. Pri nakupu bodite pozorni na starostne omejitve; ponekod je omejitev za otroško vozovnico določena z datumom rojstva, ponekod le s starostjo. Večina zahteva dokazilo o starosti in statusu študenta ali upokojenca. Čeprav so proge v tujini bistveno daljše, velja upoštevati tudi stroške prevoza do smučišča.

Komentarjev 2
  • Unknown 09:15 06.december 2012.

    PS. za ta denar imaš karto+prevoz+hrano plačano na smučiščih ki so veliko večja od naših in je kultira smučarjev zelo lepša

  • Unknown 09:13 06.december 2012.

    to s za vas normalne cene? ... sram vas bodi ..ena familja z enim otrokom da ravno ne pozabi smučat cca 100€ ... + prevoz + hrana za kaj? 5h smučanja? ... adijo Slovenija pozdravljena Avstrija