Slovenija
19 ogledov

Smuka z Zvoha letos mogoča

(Foto: RTC Krvavec) Žurnal24 main
Krvavec. Obnovili bodo dvosedežnico Zvoh. Vozovnic ne bodo podražili.

Smučišče Krvavec je imelo lansko sezono od 10 do 15 odstotkov prometa manj, kot so ga načrtovali. Poleg slabega vremena so bile glavni vzrok za izpad prometa tehnične težave. Kmalu po novem letu jim je inšpektor zaradi tehnične neustreznosti ustavil dvosedežnico Zvoh.

“Odločili smo se tehnično izboljšati dvosedežnico Zvoh. Sredi novembra bomo od avstrijskega proizvajalca dobili nove sedeže s prižemkami, ki jih bomo v dveh ali treh dneh namestili na kabel. Naše obiskovalce bo tako pričakala obnovljena sedežnica,”
je dejal direktor RTC Krvavec Srečko Retuznik. Investicija je vredna 400 tisoč evrov.

Vozovnic ne bodo podražili
Cen vozovnic v letošnji sezoni ne bodo podražili – nekatere so celo pocenili. Najbolj so se znižale cene otroških vozovnic, cenejše pa so tudi študentske in senior vozovnice. Uvedli so še novo, mladinsko vozovnico, ki velja za mlade med 14. in 19. letom. “Dopoldanske in popoldanske vozovnice nimamo več, kot novost pa smo uvedli dve-, tri-, štiri- in peturne vozovnice. S cenovno politiko se namreč želimo čim bolj približati obiskovalcem,” je dodal Retuznik. Do 15. novembra poteka predprodaja smučarskih vozovnic; kupiti jih je mogoče do 20 odstotkov ceneje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.