Slovenija
77 ogledov

Snaga ima težave z avtomobili

Parkirajte z glavo, vas opomni Snaga, če zaparkirate zabojnik in preprečite odvo Žurnal24 main
Zabojniki. Pri odvozu odpadkov so pogosto v napoto parkirana vozila.
Druga možnost – ob očitnem prometnem prekršku – sta telefonsko obvestilo redarstvu in odvoz vozila s pajkom v roku ene ure.
Valter Nemec

Zdaj pa še Snaga zatika obvestila o kaznih?” se je zgrozila bralka, ko je zeleno obvestilo zagledala na enem od parkiranih avtomobilov v Kosezah.

Snaga namreč za brisalnike avtomobilov že več let zatika obvestila, v katerih piše: “Parkirajte z glavo. Ali ste opazili, da ste zaparkirali zabojnik za odpadke? Tako delavci Snage ne moremo izprazniti polnih zabojnikov, prepolni zabojniki pa pomenijo odpadke na cesti in jezo stanovalcev ter mimoidočih. Zato parkirajte z glavo in nam omogočite naše delo. Hvala za razumevanje!

Valter Nemec, namestnik direktorja Snage, je pojasnil, da so zaparkirani zabojniki zelo pogost pojav, zato puščajo obvestila. “Na lokacijo, kjer posode nismo mogli izprazniti, se vrnemo pozneje, kar je seveda povezano z dodatnimi stroški,” je razložil.

Po njegovih besedah imajo na voljo dve možnosti: “Dogodek vpišemo v dnevnik in naslednji dan organiziramo intervencijski odvoz ter pričakujemo besen odziv občanov, ker jim posode za odpadke nismo izpraznili v skladu z urnikom, druga možnost pa je prijava prekrška mestnemu redarstvu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.