Slovenija
29 ogledov

Sneg spet povzroča težave na cestah

Prometna nesreča na primorki
1/3
Bralka
Državo je spet zajelo rahlo sneženje. Padavine se bodo sicer okrepile v večernem in nočnem času. Ceste so popoldan že terjale smrtno žrtev.

Na regionalni cesti Laško-Rimske Toplice se je popoldne v kraju Strmca zgodila prometna nesreča. Ena oseba je v nesreči utrpela tako hude telesne poškodbe, da je na kraju poškodbam podlegla.

Trčili sta dve osebni vozili in tovornjak. Cesta pa je do nadaljnjega zaprta za ves promet, so nocoj sporočili iz Policijske uprave Celje.

Sneženje nekaj težav povzroča tudi v prometu

Na primorski avtocesti je zaradi snežnih nanosov promet oviran med Senožečami in Nanosom, na glavni cesti Arja vas - Slovenj Gradec pa zaradi poledice.

Na mejnem prehodu Gruškovje je pri izstopu iz države čakalna doba eno uro in 30 minut, pri vstopu pa ena ura. Zaradi snežnih razmer na hrvaški strani je prepovedan promet za priklopnike in polpriklopnike na mejnih prehodih Petrina in Babno Polje.

Zaradi burje veljajo omejitve na hitri cesti Nanos–Ajdovščina, kjer je prepovedan promet za kamp prikolice, hladilnike in vozila s ponjavami,  ter na cesti Podnanos–Ajdovščina, kjer velja omejitev za kamp prikolice, hladilnike in vozila s ponjavami do osem ton.

Komentarjev 3
  • mph 23:44 22.februar 2013.

    Nisi malo pomešal vlog?

  • bfg 19:50 22.februar 2013.

    Ja kdo pa, poglej ga kako je grdo vzgojen.

  • Scott 19:37 22.februar 2013.

    Kriv pa ponovno Gospod Janez Janša kajne?