Slovenija
8784 ogledov

Solkan: Za najstnicama se je izgubila vsakršna sled

policijski avtomobil
1/2
PU Koper policijski avtomobil
Včeraj zjutraj so ju opazili na območju Solkana, kasneje se je za njima izgubila vsakršna sled.

Svojci na Goriškem od včeraj pogrešajo dve mladoletni osebi, so sporočili policisti PU Nova Gorica. Gre za Alino Kofol in Živo Valentinčič, obe z območja Mestne občine Nova Gorica. Mladoletnici sta bili nazadnje opaženi včeraj zjutraj na območju Solkana, kasneje se je za njima izgubila vsakršna sled.

Kot so pojasnili policisti, je Alina Kofol je visoka približno 167 centimetrov in je suhe postave, ima rjave oči in ima daljše skodrane svetlejše lase. Nazadnje je bila oblečena v sive dolge hlače in je nosila dolgo majico črne barve, obute je imela športne čevlje znamke Nike.

Živa Valentinčič pa je visoka okoli 165 centimetrov, suhe postave, ima modre oči in daljše lase kostanjeve barve. Nazadnje je bila oblečena v olivno zelene hlače, nosila je zeleno doglo majico s kapuco, obute je imela bele športne čevlje znamke Nike.    

Njuni fotografiji lahko najdete v galeriji.

Z do sedaj izvedenimi ukrepi pogrešani mladoletni osebi nista bili najdeni, zato policisti prosijo za pomoč - vsi, ki bi karkoli vedeli o pogrešanih osebah, naj pokličejo policijo ali pošljejo e-mail na pp_nova_gorica.pung@policija.si.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 7
  • Hasan 17:06 10.oktober 2023.

    Slovenija ni več varna država. Golob je uničil Slovenijo.

  • Grof 15:40 10.oktober 2023.

    Svoboda dela svoje, vozi avtobuse za Ljubljano

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 15:35 10.oktober 2023.

    Sta šli v Italijo na šoping.