Slovenija
8 ogledov

Sonce še vse do četrtka

Vročina Boštjan Tacol
Tisti, ki se ta teden niste mogli naužiti sonca v naravi, brez skrbi! Do vključno četrtka bo vreme podobno današnjemu, v petek pa sledi ohladitev in dež.

Sončnih žarkov se boste lahko dobro naužili še v prihodnjem tednu. Kot so za zurnal24.si povedali na Agenciji za okolje, bo vreme podobno današnjemu vztrajalo še vse do četrtka. Dnevne temperature se bodo tako lahko povzpele tudi do 28 stopinj Celzija, tako da bodo ob popoldanskih sprehodih še vedno prav prišli kratki rokavi.

V petek pa nas čaka prvo poslabšanje vremena po dolgem času. Takrat bo, kot danes kažejo vremenske slike, deževalo po vsej državi, temperature pa se bodo spustile za okoli deset stopinj Celzija.

Ali bo prihodnji vikend deževen, vremenoslovci še ne morejo natačno napovedati, bo pa zato vreme od prihodnjega vikenda naprej bolj spremenljivo.

Kljub popoldanski vročini za ta letni čas, pa bodo še naprej hladna jutra. Zaradi daljših noči je namreč zrak suh, kot je za zurnal24.si razložil dežurni vremenoslovec in zato je ponoči ohlajanje ozračja izdatnejše.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.