Slovenija
8 ogledov

Sončenje od nedelje dalje

Med prazniki se boste ob obali že lahko nastavljali sončnim žarkom. (Foto: Barba Žurnal24 main
Začetek prvomajskih počitnic in za nekatere podaljšan konec tedna bo v znamenju bolj kislega vremena. A nič za to! V nedeljo se že obeta lepo in sončno vreme.

Po napovedih vremenoslovcev se bo bolj deževno vreme nadaljevalo vse do nedelje. V petek bo tako občasno deževalo v zahodni in južni Sloveniji, zmerno do pretežno oblačno pa bo tudi v soboto.

Vse o vremenu in aktualnih vremenskih podatkih na www.vreme.net.

V soboto pa bo, kot so za zurnal24.si povedali na Agenciji za okolje RS, padal rahel dež predvsem v južni polovici Slovenije in tudi na Primorskem.

Lepše bo predvsem na Štajerskem, kjer se bodo lahko že nastavljali sončnim žarkom. Na srečo pa nas pri tem, s soncem ali brez njega, ne bo zeblo, saj se bodo temperature gibale okrog 18 stopinj Celzija. Slednje bodo na takih višinah vztrajale tudi ves prihodnji teden.

Nedelja v znamenju sonca
Lepše vreme se sicer obeta od nedelje naprej. Zadnji dan tega tedna bo tako sončen in topel, podobno pa nas čaka tudi v ponedeljek.

Bodo pa deževni oblaki nad našimi kraji spet kraljevali v torek. Takrat bo namreč državo oplazila vremenska fronta.

Se boste odpravljali na potovanje? Vas zanima, kakšen bo promet ob praznikih? Sledite povezavi.

Te ne bodo občutili turisti ob slovenski obali, saj bo deževalo predvsem nad celinskim delom države.

In kakšen bo prvi maj?
Na to vprašanje nam na Arsu še niso mogli odgovoriti.

Po trenutnih napovedi se nam tako do prihodnjega petka menda še ni treba bati dežja. Na napovedi glede samega vikenda, 1. in 2. maja, pa bo treba počakati še nekaj dni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.