Slovenija
14 ogledov

Sončno bo, a z občasnimi plohami

simonov zaliv morje kopalci plaža Bralka Žurnala24
Letošnji prvomajski prazniki bodo kot nalašč za obisk gora in obalnih krajev, saj se nam obeta toplo in sončno vreme. V popoldanskem času se bodo sicer pojavljale krajevne plohe in posamezne nevihte.

Dnevne temperature se bodo danes gibale med 22 in 27, jutri pa tja do 26 stopinj Celzija. Ob tem naj kot zanimivost omenimo, da najvišjih temperatur ne bodo namerili na Obali, ampak v vzhodnem delu države.

Danes popoldne se bodo ponekod že pojavljale krajevne plohe in posamezne nevihte. V zahodni Sloveniji se bo zvečer pooblačilo in noč bodo tam zaznamovale krajevne padavine, piše na spletni strani Agencije RS za okolje.

Jutri in v četrtek bo vreme podobno današnjemu – v popoldanskem času tako spet lahko pričakujete krajevne plohe ali nevihte. Bolj spremenljivo vreme s pogostejšimi krajevnimi plohami bo značilno za petek in konec tedna. Nižje bodo tudi dnevne temperature, ki se bodo gibale pri 19 stopinjah Celzija.

POŠLJITE NAM FOTOGRAFIJE!

Ste se odpravili v naravo ali pa med prvimi skočili v morje? Pošljite nam fotografije prazničnega veseljačenja! Uporabite spodnji obrazec ali pa nam pošljite MMS na številko 4224 (v polje ZADEVA vpišite NAVEZA MMS). Pravila si preberite na tej strani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.