Slovenija
12 ogledov

"Šos naj vrne denar"

Testna faza sistema bo po besedah strokovnega sodelavca Šosa Elvisa Cvikla (levo Žurnal24 main
Prehrana. Sistem bonov je zatajil, zaračunali so ji polno ceno. Namesto povračila se Šos opravičuje.

Študenti. Zaradi napake v sistemu študentka M. L. iz Ljubljane prejšnji četrtek študentskega kosila v hostlu Celica ni mogla plačati z mobilnim telefonom. "Zaradi napake mojega mobilnega operaterja ni bilo mogoče poklicati na 1808, in tako mi je bil natakar prisiljen zaračunati polno ceno obroka," je povedala študentka, ki se je pritožila tudi Študentski organizaciji Univerze v Ljubljani (ŠOUL).

Odgovorna: Margento, Šos

Napaka gostinca
Neuspešno. Kar 99 odstotkov neizkoriščenih subvencij je posledica nepazljivosti gostincev, zatrjujejo na Šosu.
Uspešno. Po podatkih Šosa je vsak dan brez napak izkoriščenih osem tisoč subvencij.

"Za tehnično delovanje sistema subvencionirane prehrane sta odgovorna Študentska organizacija Slovenije (Šos) in Margento, zato smo v ŠOUL mnenja, da bi moral škodo, ki jo je študentka utrpela zaradi nedelovanja sistema, kriti odgovorni," je povedal Aljoša Krdžić, predsednik ŠOUL.

"Študentki se lahko v tem trenutku le opravičimo in jo prosimo za razumevanje, saj je sistem v testni fazi," pa so sporočili s Šosa. Študenti naj bodo po njihovem pozornejši in naj zahtevajo vnovično možnost uveljavljanja subvencije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.