Slovenija
11 ogledov

ŠOS zanikal obtožbe

(Foto: Žurnal24) Žurnal24 main
Še med demonstracijami smo prejeli informacije s strani ŠOS-a, da naj bi nasilje med demonstracijami sprožil študent FDV-ja M. K., ki naj bi ga tudi prijavili policiji. ŠOS izjave umika.

Še med demonstracijami pred parlamentom smo v redakcijo prejeli telefonski klic s strani ŠOS-a, češ da naj bi nasilje sprožil študent FDV-ja. Tega smo poklicali po telefonu in obtožbe ŠOS-a je ostro zavrnil.

"To je zgolj podtikanje! Mi smo trn v peti ŠOS-u, ker opozarjamo, da so te demonstracije organizirali v podporo sedanjemu stanju študentskega dela, iz katerega se financirajo. In potem se zgodi to, ko pripeljejo pijane dijake, da se tu derejo in sploh ne vejo, kaj se dogaja. In sedaj poskušajo krivdo zvaliti name?! To je pa taka svinjarija,“ se je razjezil.

Pred kriznim sestankom je svoje prvotne informacije glede "krivca" za nasilje že umaknil tudi ŠOS. Katja Šoba nam je po telefonu tudi povedala, da sami niti ne vedo, kdo je prvi sprožil val nasilja in zato tudi nikogar poimensko ne obtožujejo.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.