Slovenija
1467 ogledov

Spar širi spletno trgovino

Spar Slovenija spletna trgovina
1/5
SPAR Slovenija
Sparova trgovina Spar Online se širi v Celje, Novo mesto in Maribor.

Trgovec Spar ponuja dostavo nakupljenih izdelkov na dom na območju Ljubljane in Kranja z okolico, po novem pa tudi v Celju z okolico. V Celju je dostava živil na dom mogoča od 15. februarja. Izdelki bodo dostavljeni iz trgovine Interspar Celje. Pri nakupu prek spletne strani www.spar/online kupci vpišejo svoj naslov in preverijo možnost dostave na dom. Izdelki pa so dostavljeni v časovnem oknu, ki ga izbere kupec, pravijo pri trgovcu. 

Spar Slovenija spletna trgovina | Avtor: SPAR Slovenija SPAR Slovenija

Razširili so tudi storitev brezplačnega osebnega prevzema na točki Drive-In, ki je bila do konca lanskega leta le v Ljubljani. Od konca lanskega leta je osebni prevzem mogoč tudi v Novem mestu, po novem pa tudi v Mariboru. V Mariboru je osebni prevzem mogoč v trgovinah Spar Drska in Spar Pobrežje. "Pred trgovinama je označeno parkirno mesto s terminalom, namenjeno izključno strankam za osebni prevzem. Ko kupec pozvoni, mu Sparovi zaposleni naročilo pripeljejo naravnost do avtomobila. Izdelki so zloženi v papirnatih nosilnih vrečkah za večkratno uporabo. V primeru, da katerega izmed naročenih izdelkov ni na zalogi, lahko kupec prejme nadomestni izdelek, ki ga lahko brezplačno zavrne ob prevzemu, če mu ne ustreza," so pojasnili. 

Spar Slovenija spletna trgovina | Avtor: SPAR Slovenija SPAR Slovenija

Kot opažajo, veliko kupcev izdelke naroči zjutraj in jih nato konec delovnega dne prevzamejo. Osebni prevzem je namreč na voljo že dve uri od oddanega naročila. Kupec si sam izbere dan in dvourno časovno okno, v katerem želi prevzeti naročilo.

V podjetju Spar še dodajajo, da so cene in popusti enaki kot pri nakupu v Sparovi fizični trgovini, plačilo pa je možno prek spleta ali ob osebnem prevzemu s kartico.

dezurni@styria-media.si
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.