Slovenija
68 ogledov

Špela Šipek zapustila Pop TV

Špela Šipek ProPlus
Špela Šipek, urednica dnevnoinformativnih oddaj na Pop TV, je po 18 letih zapustila največjo komercialno televizijo.

Špela Šipek, ki je prostore Pop TV zapustila že danes, o razlogih za nenadni odhod z mesta urednice dnevnoinformativnega programa oziroma s televizije ni želela govoriti, je pa novico potrdila in dejala, da si bo po 18 letih nepretrganega novinarskega dela najprej vzela "malo premora, da se spočijem, potem pa se bom odločila, kako naprej".  Kot je še povedala, s Pop TV odhaja zadovoljna: "Z ekipo 24 ur smo v 18 letih ustvarili veliko dobrih oddaj, zgodb, pustili pečat. Hvaležna sem za priložnost in možnost, da sem od vsega začetka soustvarjala oddajo, na katero smo upravičeno ponosni. Pri svojem delu sem vedno sledila vrednotam kakovostnega, profesionalnega novinarstva in pri tem želim vztrajati tudi naprej. Ekipi 24 ur se zahvaljujem za predano delo in ji želim vse dobro ter veliko uspehov še naprej."

Pop TV: Prišel je čas za ločitev

Šipkova nas je po več informacij oziroma uradno pojasnilo napotila na službo za odnose z javnostmi na Pop TV, kjer so sporočili: "Špela Šipek je ena tistih, ki je postavila in razvila informativni program 24 ur. Vse od začetka dela v naši hiši se zavzema za visoko profesionalno in kvalitetno novinarstvo. Hvaležni smo ji za ves njen trud, prodoren pristop in izjemen doprinos h kakovosti dela in formata. Prišel je čas, ko se naše poti sporazumno ločujejo. Še naprej ji želimo veliko profesionalnih in osebnih uspehov."  

 

 

Komentarjev 5
  • spenjac 13:26 19.september 2013.

    no, moraš biti pošten, tako nepismenih novinarjev, kot so pri žurnalu pa ni nikjer:)

  • Žvižgač 19:44 18.september 2013.

    Vsak po cca.100.000,00 eur na leto, so pa brez regresa, ker bi tega vlada vzela. Večina pa jih poroča tako kot Žurnalovi Kitajci.

  • EnBralec 16:05 18.september 2013.

    Kakšni pa so njihovi prihodki?