Slovenija
31 ogledov

Spet privablja na
 tisoče obiskovalcev

V četrtek so bile priprave na Andrejev sejem še v polnem teku, vsi, ki so pri te Žurnal24 main
Andrejev sejem. Okrog sto atrakcij in vrtiljakov.

Danes se začenja Andrejev sejem, ena od večjih tradicionalnih prireditev, ki vsako leto decembra poživi mesto in privabi na tisoče ljudi od blizu in daleč.

Letos bo na sejmu sodelovalo okrog 250 prodajalcev, ki bodo s svojimi stojnicami z najrazličnejšo ponudbo navzoči vzdolž ulic v središču mesta, kjer že nekaj dni veljajo omejitve prometa.

Stojnice od ponedeljka
Ponudba s stojnic bo obiskovalcem na voljo do ponedeljka, 6. decembra, razne atrakcije in vrtiljaki, ki navdušujejo predvsem otroke in mladostnike, pa bodo v mestu ostale vse do nedelje, 12. decembra.

Brezplačni vrtiljaki
Letos bo na voljo okrog sto različnih vrtiljakov, organizatorji sejma pa bodo tako kot vsako leto med otroke goriških in novogoriških šol razdelili brezplačne vstopnice za vrtiljake, ki jih bo mogoče izkoristiti v sredo, 8. decembra.

Med pripravo stojnic in vrtiljakov so prodajalci in zabavljači pred nekaj dnevi nekoliko zaskrbljeno pogledovali v nebo, saj sta obisk in prodaja zelo odvisna od vremena.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.