Slovenija
38 ogledov

Sporni oglasi študentskega servisa

iStock_striptizeta_seks_031008 Žurnal24 main
Podjetja iščejo dekleta za delo v nočnih klubih tudi preko študentskega servisa, razkriva dnevnik.si.

Na sporni oglas Agencije za animacijo in aerobiko, objavljenem na Keš študentskem servisu in e-Študentskem servisu, v katerem so iskali dve komunikativni dekleti, ki imata radi ples in nastopanje, za delo čez vikend, je spletni portal opozorila ena od študentk.

V ponudbi je bilo po pisanju portala zapisano, da dobita dekleti poleg 50 evrov na noč še določen odstotek od pijače, na katero ju povabi kakšna od strank lokala. Delo naj ne bi vključevalo golote, čeprav poteka v striptiz baru, dekleta pa naj bi ob prijavi na prosto delovno mesto poslala še fotografijo.

Po intervenciji spletnega portala so na obeh študentskih servisih sporni oglas umaknili. Z e-Študentskega servisa so za dnevnik.si povedali še, da so že nekajkrat odstranili sporne oglase, na katere so jih opozorili študenti, ko so podjetja iskala dekleta za erotično masažo in telefonsko komuniciranje prek številke 090.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.