Slovenija
27263 ogledov

Spravil se je nad poslanca Levice: Po Sloveniji plakati pijanega Kordiša

Davčni svetovalec Rok Snežič, ki se je v zaporu na Dobu spoprijateljil s predsednikom vlade Janezom Janše (bila sta cimra), ko sta tam skupaj prestajala kazen, je poskrbel za kontroverzno medijsko akcijo po Sloveniji.

Pred tedni se je na zaslišanju v državnem zboru pojavil z masko in majico, na katerih je bila fotografija pijanega poslanca Levice Miha Kordiš.

Danes je svojo akcijo še nadgradil. Po Sloveniji so se namreč pojavili plakati, na katerih je fotografija Kordiša s pripisom: Si Slovenija to zasluži? Kul poslance. Na dnu plakatov še piše, da je oglas naročil Rok Snežič.

Ni pa znano, ali je Snežič tudi plačnik oglasa. Davčni svetovalec z doktoratom iz davčnih utaj in svetovalec dolžnikom v osebnih stečajih, je namreč pred leti tudi sam razglasil osebni stečaj.

Lansko jesen je proti nekaterim slovenskim novinarjem vložil 39 tožb, za katere bi moral plačati pet tisoč evrov sodne takse. Če računa ne bi poravnal, bi okrožno sodišče v Ljubljani tožbe zavrglo. A po pozivu sodišča k plačilu je prejelo serijo prošenj za oprostitev plačila sodne takse. 

Snežič s kopico podjetji v Bosni in Hercegovini sicer vozi z maseratijem in živi na veliki nogi.

Komentarjev 70
  • Catherine_Hartnett 12:15 24.februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

  • crna 09:25 24.februar 2022.

    Bolje pijan kakor skorumpiran lopov.

  • Avatar Leon
    Leon 08:40 24.februar 2022.

    Plakat je dokaz kako deluje stranka SDS ! PROVOKACIJA DISKREDITACIJA LIKVIDACIJA.