Slovenija
22277 ogledov

Sprememba strategije: Janša gre pred kamere, Tonin nakazal, o čem bo govoril

Janez Janša Matej Tonin Zdravko Počivalšek Anže Petkovšek Novinarska konferenca predsednika vlade Janeza Janše in podpredsednikov Zdravka Počivalška in Mateja Tonina, Brdo pri Kranju.
Ob petih popoldne bodo pred novinarje stopili predsednik vlade Janez Janša, in njegova koalicijska partnerja Matej Tonin ter Zdravko Počivalšek.

Z urada za komuniciranje so sporočili, da bo trojica spregovorila o epidemioloških razmerah v Sloveniji in drugih aktualnih temah.

Šef NSi Matej Tonin je na Twitterju že nakazal, o čem bodo prvaki koalicijskih strank govorili.

"Zadostne količine cepiv morajo prinesti tudi spremembo covid strategije," je zapisal in dodal: "Ključna mora postati promocija cepljenja ter zagotavljanje čim bolj normalnega življenja za tiste, ki so prevzeli odgovornost, in se cepili."

Tistim, ki so še niso ali se nočejo cepiti, pa sporoča, da se bo dosledno uveljavljajo pravilo PCT: "V tem primeru obsežne zapore gospodarstva in javnega življenja ne bi smele biti več potrebne."

Komentarjev 48
  • punqraclevihindesnih 16:27 15.julij 2021.

    Kako hitro se nasi premislijo ej..... Naj se jebejo vsi skupaj!

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 15:35 15.julij 2021.

    Me že skrbi kaj pametnega so tejle trije butni pogruntali. Vse se bo začelo in končalo z žuganjem in grožnjami, vmes se bo malo narod žalilo, ja tudi vas janšiste, na koncu pa oni itak niso in ne bodo za ...prikaži več nič krivi. Upam, da jih vidi svet.

  • miho 14:34 15.julij 2021.

    Dajte se že cepit, da se to sranje enkrat konča. Če bi bili pred 200 leti tako proti cepljenju, kot ste vi danes, bi še zdaj zbolevali in umirali za črnimi kozami, davico, oslovskim kašljem, tetanusom, ošpicami in drugimi boleznimi, ...prikaži več proti katerim so razvili cepiva in jih zahvaljujoč cepivom ni več (črne koze) ali pa so s pomočjo cepiv obvladane (davica, oslovski kašelj).