Slovenija
55 ogledov

Spremembe v vodstvu Žurnal Medie

Goran Novković (Foto: Boštjan Tacol) Boštjan Tacol
Goran Novković, direktor in odgovorni urednik, po petih uspešnih letih na svojo željo zapušča družbo Žurnal Media. Iskal bo nove izzive na medijskem področju.

Od sredine marca družbo prevzema nova ekipa: Georg Doppelhofer, ki je zaposlen v družbi od leta 2009 in je član njene uprave od konca leta 2010, bo vodil novo ekipo, v njej pa bosta še Uroš Cuder kot prokurist, zadolžen za prodajo, marketing in korporativno komuniciranje, in Matej Košir kot novi odgovorni urednik.

Matej Košir se je Žurnalu pridružil junija 2007 in je kot namestnik odgovornega urednika skrbel za uspešno delo uredništva. Goran Novković, direktor in odgovorni urednik, po petih uspešnih letih na svojo željo zapušča družbo. Iskal bo nove izzive na medijskem področju.

Goran Novković: "To je bilo zelo dinamično in razvojno naravnano obdobje petih let. Vsem kolegom v Žurnal medii bi se rad zahvalil za podporo. Styrii pa sem hvaležen za vse izkušnje, ki sem si jih nabral od leta 2007. Žurnalu želim veliko uspeha tudi v bodoče."

Član uprave Styria Media Group Klaus Schweighofer: "Zahvaljujem se Goranu Novkoviću za velik doprinos k pozitivnemu razvoju skupine Žurnal in tudi za to, da je Žurnal najbolj bran tiskan medij v Sloveniji. Hkrati mu je uspelo postaviti temelje za uspešno delo v bodoče."

V prvih dveh mesecih letošnjega leta je skupina Žurnal kljub negativnim trendom na trgu za 10 odstotkov povečala prodajo in ohranja vodilno mesto pri branosti.

Komentarjev 4
  • girl36 02:09 14.marec 2012.

    SP 2001: doprinòs -ôsa m (ȍ ó) publ. ~ k uspehu prispevekDoprinos je - kot lahko sam vidiš - publicistični termin in se brez slabe vesti v PUBLICISTIKI lahko uporabi. :)

  • 1111 15:15 13.marec 2012.

    ...sedaj je imenovan ČRT...do živjensko...verjami...bil zraven...,

  • Nena 15:04 13.marec 2012.

    Brez Gorana danes Žurnal ne bil bil najbolj bran tiskani medij v Sloveniji, Žurnal24 pa najbolj bran splošnoinformativen dnevnik. Zato si zasluži veliko pohvalo tako iz strani zaposlenih na Žurnalu kot bralcev.