Slovenija
30046 ogledov

Pozor, s torkom spreminjajo obratovalni čas trgovin

trgovina nakupovanje voziček
Od torka, 20. oktobra, pa do preklica bodo SES-ova nakupovalna središča odprta po novem obratovalnem času.

SES-ova nakupovalna središča – ALEJA Ljubljana Šiška, Citypark Ljubljana, Citycenter Celje, Europark Maribor in Center Interspar Vič – bodo od torka, 20. oktobra, dalje odprta od ponedeljka do petka od 9. ure do 20. ure. Izjema so trgovine Interspar, ki bodo odprte od 8.00 do 20.30. 

Ob sobotah bodo vse trgovine odprte od 8.00 do 20.00, trgovine Interspar pa od 8.00 do 20.30. Ob nedeljah so centri zaprti. 

"Z novim prilagojenim obratovalnim delavnikom so se SES-ova nakupovalna središča odrekla ekonomskemu interesu v dobrobit skrbi za zdravje naših obiskovalcev. Spoštujejo in poslujejo skladno z novimi vladnimi ukrepi za omejevanje širjenja novega koronavirusa. Od jutri bo namreč med 21. in 6. uro prepovedano gibanje na prostem," sporočajo iz podjetja.

V podjetju SES poudarjajo, da na prvo mesto postavljajo varnost in zagotavljanje ukrepov za zdravje obiskovalcev. Ves čas skrbijo za visoke higienske standarde tako glede razkuževanja, nošenja mask kot tudi varnostne razdalje. Varnostna služba ves čas spremlja, ali ljudje nosijo maske, vzdržujejo varnostno razdaljo in spremljajo število obiskovalcev v nakupovalnem središču.

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 3
 • Avatar vec
  vec 11:48 20.oktober 2020.

  mene ne moti, ne hodim v velike centre, pekarna, mesnica, speceraj štacuna in sem opravil, enkrat na 14 dni, zdej bom šel samo enkrat mesečno.

 • bugmenot 09:45 20.oktober 2020.

  Če bi jaz bil lastnik trgovine in bi si lahko privoščil odvetnika, potem bi šel s tožbo nad vlado in nad ta odlok o "policijski uri" ne pa spreminjal delovnega časa! Pa kje mi to živimo, da si dovolimo takšno ...prikaži več teroriziranje vsepovprek? Če stari prdci v vladi in ostalih inštitucijah hodijo s kurami spat, to ne pomeni, da moramo tudi ostali tako hitro spat. Jaz nakupujem vedno po 8. uri, ker takrat ni več nobene gužve. Sedaj pa se bom moral gužvat v trgovini in riskirat, da se okužim s korono.

 • Avatar right
  right 20:29 19.oktober 2020.

  idioti