Slovenija
22 ogledov

SPS: Pogovori so bili

Policisti lovili Koprivnikarja Žurnal24 main
V Sindikatu policistov Slovenije so potrdili, da so pogovori o ustavitvi ministra Koprivnikarja, da bi ga ujeli pijanega za volanom, dejansko bili.

V Sindikatu policistov Slovenije so se odzvali na dogajanje v zvezi z nadzorom nad ministrom Borisom Koprivnikarjem. "Pogovori na družbenem omrežju Facebook so dejansko bili. Šlo je za zasebno komunikacijo znotraj več zaprtih skupin članov sindikata. Ne moremo potrditi, da je korespondenca, ki je objavljena v medijih pristna, saj z avtentično korespondenco ne razpolagamo," so zapisali v sporočilu za javnost.

PREBERITE VEČ: 

Predsednik sindikata Zoran Petrovič je nadaljevanje svojega mandata vezal na zaupnico članstva na izrednem kongresu SPS, ki bo izveden po zaključku stavke. Kot so zapisali, sta tako sindikat kot njegov predsednik deležna številnih napadov in poskusov diskreditacije. "Več kot očitno je, da je Sindikat policistov Slovenije moteč faktor zaradi nepopustljivega zastopanja interesov vseh zaposlenih, zato se skuša omejiti njegova učinkovitost," so še zapisali. 

Spomnimo, konec novembra so policisti na stranski cesti ustavili ministra Koprivnikarja. Fotografije pogovora več policistov, ki nam jih je poslal eden od policistov, dokazujejo, da je bil nadzor nad ministrom načrtovan. O tem, da je bil nadzor načrtovan, je posumil tudi minister, ki je svoje sume sporočil na PU Kranj, kjer so odredili interni nadzor, a takrat nepravilnosti niso ugotovili. Po tem, ko so na dan prišli prej omenjeni pogovori, pa se bo postopek nadaljeval. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.