Slovenija
16 ogledov

Srečanje za boljšo samopodobo

Utrinek z ene izmed letošnjih prireditev. (Foto: neodvisen.si) Žurnal24 main
Danes in v naslednjih dneh bo v okviru kampanje Ne-odvisen.si več srečanj za mlade in odrasle, na katerih bodo tema pogovora pasti odvisnosti.

Letošnja kampanja ne-odvisen.si poteka pod sloganom "Nariši nov dan", njen namen pa je graditi na pozitivni samopodobi posameznikov. Nagovarja tri skupine, in sicer otroke do devet let; mladostnike od 10 do 18 let in odrasle. Srečanja so prilagojena vsaki skupini posebej.

V prestolnici bodo srečanja potekala še 14., 15. 18. 19. in 20. oktobra. Organizatorji pričakujejo skupno okoli 14.000 obiskovalcev. Projekt Ne-odvisen.si je zaživel leta 2007 na Primorskem, do zdaj pa se je razvila že v vseslovensko kampanjo.

"V okviru kampanje se bomo na podlagi preteklih referenc redno večletno aktivno družili z otroki, mladostniki in s starši ter v obliki interaktivnih dogodkov  na sproščen način izmenjavali izkušnje in oživljali v današnjem času nekoliko pozabljene vrednote kot so zaupanje, druženje, prijateljstvo, spoštovanje, ljubezen ter gradili na pozitivni samopodobi posameznikov. Vsako ciljno skupino posebej bomo na njej primeren način osveščali o različnih pasteh odvisnosti," so ustvarjalci projekta zapisali na spletni strani.

Več informacij in koledar dogodkov najdete na tej povezavi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.