Slovenija
46 ogledov

Srečnež se še ni javil

Eurojackpot žrebanje EPA
Vse informacije, od kje prihaja dobitnik, so le ugibanja, pravijo na loteriji.

"Dobitnika še ni, so samo neuradne informacije," je poročanje Radia 1, da dobitnik dobrih 21 milijonov evrov v igri Eurojackpot prihaja s Škofljice, komentirala Mateja Slamnik z Loterije Slovenija (LS). Kot je pojasnila, se osebi, ki ima srečni listek, ni treba oglasiti na LS. "Lahko pride le po dobitek, tega pa je mogoče prevzeti sedmi delovni dan po objavi poročila," je pojasnila in dodala, da je poročilo LS objavila takoj po žrebanju, v petek, 6. decembra, zvečer.

Eden od poslušalcev Radia 1 je za radio povedal, da pozna srečnega dobitnika. Ta naj bi prihajal s Škofljice, bil naj bi mesar, ki je pred kratkim izgubil službo, imel naj bi enega otroka in pričakoval naraščaj.

Pravilna kombinacija sedmih številk v igri Eurojackpot je 21.047.335 evrov prinesla srečnežu, ki je listek vplačal na prodajnem mestu LS v Mercator centru Grosuplje. "Vplačal je eno kombinacijo, za kar je odštel 2,20 evra," je povedala Slamnikova.

Komentarjev 4
  • Jove 13:52 09.december 2013.

    Pa pustite človeka pri miru, kaj tolk vrtate, sploh pa ta njegov "prijatelj", ki javno govori, da ima tip otroka, in enega pričakuje. Prava vaba za kriminalce res. Ma dej, naj uživa in naj gre iz te države, da bo živel v miru.

  • Bizgec 13:26 09.december 2013.

    @čavez - lepo piše: "Če je dobitnik tujec, prejme 15 odstotkov Mestna občina Ljubljana, kjer ima sedež Loterija Slovenije."Jaz bi se raje preselil v tisto obcino, kjer bi mi župan ponudil največ... ;)

  • vladek 12:03 09.december 2013.

    najbrž bi šel nazaj v Srboslavijo