Slovenija
9101 ogledov

Sredi noči tolpa nad nič hudega sluteče Ljubljančane

Rop urarstva sredi Ljubljane, Čopova ulica, roparji s sekirami Bralec
Okoli 3.30 so bili ljubljanski policisti obveščeni, da so trije do sedaj neznani osumljenci okradli moškega na Čopovi ulici.

Neznanci so pristopili k njemu, eden izmed osumljencev ga je odrinil, tako da je padel na tla, med tem pa so mu iz žepa hlač ukradli denarnico z nekaj sto evri gotovine in peš pobegnili s kraja. Oškodovanec pri tem ni bil poškodovan.

Med zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da so po vsej verjetnosti isti osumljenci le malo pred tem na Slovenski cesti s pogovorom zamotili oškodovanko in njena prijatelja, ter ji med tem ukradli torbico z vsebino.

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah dogodkov.
 

Komentarjev 13
  • alen04 12:45 10.november 2023.

    Ptiču se zahvaliti za vse to. 50 zapečencem je zaželel dobrodošlico in od kar je znižal kriterije za vstop, predvsem na jezikovni ravni, uvoz golazni...so to prvi rezultati. Hvala halob...upam, na čpredčasne volitve.

  • bobubob 21:10 09.november 2023.

    Naj tudi Ljubljana požre kak obrok svinjarije, ki nam jo ta kuha že desetletja. Morda pa se bodo vendarle pričeli zbujati tudi oni tam v višjih nadstropjih... Samo potem bo vsa policija ščitila Ljubljano, po 'rovtah' pa bodo spet organizirani ...prikaži veči domobranci, saj druge možnosti obrambe pred tujci vseh sort in namenov pač ne bo. Kdor se iz zgodovine ne uči, jo ponavlja.....

  • atamama 15:56 09.november 2023.

    Danes ob cca 9 sem se peljal proti dolenjski prestolnici. Malo naprej od Ivančne gorice pred Bičem na nadvozu opazim 2 policista, ki merita hitrost in morda še kaj. Zanimivo, ampak se vprašam zakaj? Odsek z rahlim ovinkom, raven, tovorna ...prikaži veča vozila dosežejo max. hitrosti. Nevarnosti ni, niti odsek ni črna točka. Ali ne bi raje v klanec od Vrhnike proti Logatcu to naredili. Včeraj namreč kolona tovornjakov in prehitevajo....in ostali v koloni bentimo.