Slovenija
4861 ogledov

Ta prometna nesreča je za več ur zaprla avtocesto

Prometna nesreča na štajerski avtocesti
1/6
PGD Slovenske Konjice
Štajerska avtocesta je bila zaradi prometne nesreče več ur zaprta v obe smeri. Policisti zdaj prosijo za pomoč.

"Danes, nekaj pred pol enajsto se je na avtocesti A1, Maribor - Ljubljana, malo pred viaduktom Preloge, med priključkom Slovenska Bistrica - jug in Cestninsko postajo Tepanje, v smeri Ljubljane, zgodila prometna nesreča, v kateri je bilo udeleženo priklopno tovorno vozilo. Zaradi gasilske intervencije in čiščenja vozišča je bila avtocesta do 11.50 zaprta za ves promet v obe smeri. Trenutno poteka promet po enem voznem pasu v vsako smer," je ob pol enih sporočil tiskovni predstavnik mariborske policijske uprave Miran Šadl. 

Policija sicer v zvezi s to nesrečo prosi za pomoč. Vse očividce nesreče prosijo, da pokličejo na Postajo prometne policije Maribor, na telefonsko številko 02/450-20-30, ali na interventno številko policije 113
oziroma na anonimni telefon policije 080 1200.

Štajerska avtocesta je bila več ur popolnoma zaprta Nastal je daljši zastoj v obe smeri, promet je preusmerjen na regionalno cesto med Tepanjem in Slovensko Bistrico, ker so bili prav tako zastoji.ž

Nekaj pred eno uro prometnoinformacijski portal poroča, da je v zastoju pri priključku Slovenska Bistrica sever zaradi prometne nesreče oviran promet proti Ljubljani. "Nastal je daljši zastoj v obe smeri, potovalni čas proti Ljubljani se podaljša za več kot 1 uro, proti Mariboru za več kot pol ure. Promet je z avtoceste preusmerjen na regionalno cesto med Tepanjem in Slovensko Bistrico, kjer pa so tudi zastoji," poroča portal. 

Po poročanju 24ur je tovornjak prebil ograjo, ki ločuje obe smerni vozišči. 

Fotografija je simbolna. 

Več sledi. 

Komentarjev 4
  • Avatar darklord
    darklord 14:45 23.april 2018.

    sigurno spet kaksen romun ali njim podobni, ki se jim jebe za vse ostale na cesti...

  • Albatroz 13:24 23.april 2018.

    verjamem da voznik tovornega vozila ni bil zaspani in ni vozil več ur saj je poklicni voznik in to ga ščiti da ima njegova beseda večjo težo proti ostalim udeležencem v prometu.