Slovenija
77 ogledov

Stanovanje v hotelu?

V Epicentru, ki mu že ob odprtju leta 2006 nekateri zaradi neposrečene notranje Žurnal24 main
Epic. Poskusno prodaja apartma v hotelu Epicenter. Strank ne pritegne.

Na spletni strani družbe P. P. R. nepremičnine, ki je v stoodstotni lasti družbe Epic, je tudi oglas za apartma v Aparthotelu Epicenter v poslovno-hotelskem objektu Epicenter. Edo Progar, direktor družbe Epic, pove, da so poskusno začeli prodajati en apartma, prodati pa bi želeli vseh 23 in vse preostale svoje hotele. Epic, ki se ukvarja z dobavo opažnih gradbenih sistemov in ga je kriza v gradbeništvu prizadela, želi namreč oddati vse programe razen osnovnega.

Ob industrijski coni
V družbi P. P. R. nepremičnine pojasnjujejo, da se je nekaj interesentov oglasilo, to pa je bilo tudi vse: “Prva težava je, da gre za poslovno-hotelski in ne stanovanjski objekt. Druga težava je okolica s skladiščnimi in industrijskimi halami.” Poleg tega so v objektu tudi bovling, restavracija in bar z glasnimi zabavami ob koncih tedna.

990 evrov za kvadratni meter (brez DDV) Epic pričakuje za apartma v Epicentru.

Epic za 60 kvadratnih metrov velik apartma pričakuje 60 tisoč evrov (brez DDV). V P. P. R. nepremičninah pravijo, da je cena v primerjavi z drugimi rabljenimi stanovanji na prvi pogled zanimiva, a hkrati priznavajo, da se strankam glede na okoliščine zdi previsoka.

Zasedenost 60-odstotna
Na vprašanje o zasedenosti hotela Progar odgovarja, da bodo vsi hoteli v lasti in upravljanju Epica (Kras, Epicenter in Sport v Postojni ter Safir v Sežani) letos predvidoma imeli skupno več kot 40 tisoč nočitev. V letnem merilu pa naj bi bili zasedeni 60-odstotno.

Sicer pa Epic gradi tudi Motel Epic v Prestranku s 40 poslovnimi apartmaji v velikosti 30 kvadratnih metrov. Odprt naj bi bil aprila prihodnje leto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.